Spring naar inhoud
Stratentoernooi Vinkeveen

Op zaterdag 6 april wordt in Vinkeveen het stratentoernooi georganiseerd. Daarbij wordt op zoek gegaan naar de sportiefste, slimste en meest sociale straat van Vinkeveen. Het stratentoernooi is een initiatief van het Jongerenwerk (onderdeel van welzijnsorganisatie Tympaan-De Baat), Spel en Sport De Ronde Venen en Team Sportservice De Ronde Venen.

“Samen willen we voor de inwoners in Vinkeveen een gezellige, actieve dag organiseren waarop zij hun buurtgenoten beter leren kennen. Een soort teambuilding voor de straat”, vertelt Dorus Swertz van het Jongerenwerk. “Het is de bedoeling dat de deelnemende straten een gevarieerd team samenstellen. Tijdens het stratentoernooi organiseren we namelijk sport- en denkspellen. Winnen lukt dus alleen door goed samen te werken en ieders kwaliteiten te benutten.”

Teams kunnen per straat worden gevormd en hebben bij voorkeur een grootte van ongeveer 10 personen. Eén persoon werpt zich op als teamcaptain en is daarmee contactpersoon. Individuele aanmeldingen zijn ook mogelijk.

Voor aanmelding en meer info: www.stratentoernooidrv.nl.

Schrijf een reactie