Spring naar inhoud

Jouw mening telt!

Kijk hieronder voor alle actuele stellingen, geef je mening of STEM!

Wijkschouw Zuiderwaard 25/9 a.s.

Het bewonersplatform InVinkeveen organiseert op woensdag 25 september om 19.00 uur een wijkschouw in Zuiderwaard. De schouw is een samenwerking tussen InVinkeveen, Gemeente De Ronde Venen en Tympaan - De Baat en zal circa anderhalf uur in beslag nemen. Een wijkschouw is een gezamenlijke wandeling door de wijk waarbij door bewoners aangedragen knelpunten en wensen ...lees verder "Wijkschouw Zuiderwaard 25/9 a.s."

Wat zijn jouw wensen ten aanzien van het OV?

Sinds de start van Syntus als openbaarvervoersmaatschappij in de provincie Utrecht zijn de meningen over de dienstregeling, gewijzigde routes en opgeheven buslijnen niet onverdeeld positief geweest. De nieuwe concessie van het openbaar vervoer gaat in 2023 van start.

Interview: “Is de N201 een road to nowhere?”

Afgelopen dinsdag 5 maart werd platformlid Wim Smit geïnterviewd door Nieuwsronde Radio van RTV Ronde Venen. Onderwerp van gesprek was de herinrichting van de N201 waarbij de openingsvraag luidde: “Is de N201 een road to nowhere?”.

Ondertunneling als oplossing voor hinder N201?

De laatste maanden is de mogelijke herinrichting van de N201 volop in het nieuws geweest. Op 18 februari jl. hebben de Provinciale Staten van Utrecht besloten om het deel van de provinciale weg tussen Amstelhoek en Vreeland aan te pakken. Hierbij wordt uitgegaan van het gericht oplossen van bestaande knelpunten. De huidige tweebaans situatie met ...lees verder "Ondertunneling als oplossing voor hinder N201?"