Spring naar inhoud

Jouw mening telt!

Kijk hieronder voor alle actuele stellingen, geef je mening of STEM!

InVinkeveen dringt aan op stevige oplossing N201

Op vrijdag 8 juli jl. verscheen onderstaand artikel in De Groene Venen. Namens InVinkeveen geven Wim Smit en Nico Veenman in een interview met Piet Buul hun mening over het gebrek aan samenwerking en afstemming tussen Provincie en Gemeente. Graag verwijzen wij naar de volledige inhoud.    

Inloopbijeenkomst Marickenland

Op dinsdag 5 juli a.s. organiseert Provincie Utrecht een inloopbijeenkomst aangaande het ontwerp voor het oostelijke deel van natuurgebied Marickenland. Belangstellenden zijn tussen 17.00 en 20.00 uur van harte welkom in het scoutinggebouw Eliboe (Bonkestekerweg 3 te Vinkeveen) om de plannen voor Marickenland te bekijken en het ontwerp te bespreken. Gedurende de avond zijn er diverse projectleden ...lees verder "Inloopbijeenkomst Marickenland"

Wijkschouw Zuiderwaard 25/9 a.s.

Het bewonersplatform InVinkeveen organiseert op woensdag 25 september om 19.00 uur een wijkschouw in Zuiderwaard. De schouw is een samenwerking tussen InVinkeveen, Gemeente De Ronde Venen en Tympaan - De Baat en zal circa anderhalf uur in beslag nemen. Een wijkschouw is een gezamenlijke wandeling door de wijk waarbij door bewoners aangedragen knelpunten en wensen ...lees verder "Wijkschouw Zuiderwaard 25/9 a.s."

Wat zijn jouw wensen ten aanzien van het OV?

Sinds de start van Syntus als openbaarvervoersmaatschappij in de provincie Utrecht zijn de meningen over de dienstregeling, gewijzigde routes en opgeheven buslijnen niet onverdeeld positief geweest. De nieuwe concessie van het openbaar vervoer gaat in 2023 van start.

Interview: “Is de N201 een road to nowhere?”

Afgelopen dinsdag 5 maart werd platformlid Wim Smit geïnterviewd door Nieuwsronde Radio van RTV Ronde Venen. Onderwerp van gesprek was de herinrichting van de N201 waarbij de openingsvraag luidde: “Is de N201 een road to nowhere?”.