Spring naar inhoud
Inloopbijeenkomst Marickenland

Op dinsdag 5 juli a.s. organiseert Provincie Utrecht een inloopbijeenkomst aangaande het ontwerp voor het oostelijke deel van natuurgebied Marickenland. Belangstellenden zijn tussen 17.00 en 20.00 uur van harte welkom in het scoutinggebouw Eliboe (Bonkestekerweg 3 te Vinkeveen) om de plannen voor Marickenland te bekijken en het ontwerp te bespreken. Gedurende de avond zijn er diverse projectleden van provincie, gemeente, waterschap en Staatsbosbeheer aanwezig om vragen te beantwoorden.

Meer informatie over de inloopbijeenkomst vind je hier.

Schrijf een reactie

Reacties
  1. Beste Arnold,

    Dank voor je reactie. Als inwonersplatform zijn wij niet de initiator van dit project. Door middel van ons bericht willen we slechts de inwoners en betrokkenen op de hoogte brengen van de informatiebijeenkomst die hieromtrent door initiatiefnemer Provincie Utrecht wordt georganiseerd. Advies is dan ook om deze bijeenkomst bij te wonen.

    Met vriendelijke groet,
    Inwonersplatform InVinkeveen

  2. Ik heb geen Facebook maar kreeg dit gisteren doorgestuurd
    Ik ben eigenaar van ringsijk 6 in Vinkeveen. Ik zie dat jullie van plan zijn over mijn grond een wandelpad willen laten lopen. Ik geef hier natuurlijk Geen toestemming voor! Graag uw reactie