Spring naar inhoud
Nieuwe recreatie mogelijkheden Vinkeveen

Zoals je op onze website hebt kunnen lezen wordt er een begin gemaakt met de ontwikkeling van Marickenland, het nieuwe natuurgebied achter het Molmpad, het Reigerbos en Vinkeveld. De Provincie Utrecht heeft besloten om (delen van) het voormalige Marickenland te ontwikkelen tot een natuurgebied en zal daarnaast recreatiemogelijkheden bieden.

De recreatie mag geen negatieve invloed hebben op de natuur. Zo is het gebied in het broedseizoen beperkt toegankelijk en is gemotoriseerd verkeer niet toegestaan.

Voor de invulling zijn wij benieuwd naar jouw mening, onderstaand alvast enkele ideeën om je op weg te helpen.

Laat ons weten welke recreatiemogelijkheden jij graag ziet in het nieuwe natuurgebied!

Geef uw mening

Welke recreatiemogelijkheden zie jij graag in natuurgebied Marickenland?

Bekijk resultaten »

Laden ... Laden ...

Schrijf een reactie

Reacties
  1. Wandelpaden, maar zeker ook fietspaden moeten er komen. Fietspaden, maar dan uitsluitend voor fietsen, beslist géén gemotoriseerd “fietsverkeer”. Dit moet met de huidige verkeerswetten toch goed geregeld kunnen zijn, of worden!

  2. Een hondenlosloop gebied ontbreekt wel in de omgeving en zou zeker een mooie toevoeging zijn.

    Een groot mooi speelpark gecombineerd met wat horeca zal ook zeker een mooie gelegenheid zijn voor de toekomst, zo kan je de omliggende dorpen ook beter verbinden en biedt je een plek in de natuur aan kinderen i.p.v. tussen rondrijdende auto’s en scooters.

  3. Idiale kans om eens met al die tonnen euro's hondenbelasting te doen !
    Creeer iets geweldig voor alle hondenbezitters !

  4. Een MTB route. In de weide omgeving van de ronde venen is er geen route te vinden. Zou mooi zijn als er een paar km route aangelegd wordt.