Spring naar inhoud
Toekomst N201 Vinkeveen

Ervaar je problemen ten aanzien van de N201? Om te voorkomen dat het verkeer op de N201 nóg verder vastloopt, ontwikkelt de provincie Utrecht een visie voor de toekomst van de weg en het gebied er omheen.

 

Daarbij gebruikt de provincie de ideeën die zij krijgt van bewoners, bedrijven en gemeenten uit de omgeving van de weg. Onlangs is in het kader hiervan een enquête gelanceerd via de website van Provincie Utrecht. Om de specifieke visie van de bewoners van Vinkeveen ten aanzien van dit onderwerp te peilen zijn de denkrichtingen onderstaand doorgeplaatst.

 

Geef uw mening

Ervaar je problemen ten aanzien van de N201?

Bekijk resultaten »

Laden ... Laden ...

Schrijf een reactie

Reacties
  1. 4 baans zou rampzalig zijn voor Vinkeveen. Dan gaat honderden vrachtwagens en de hele bloemenkaravaan elke dag heen en terug van de bloemenveiling naar de A2. Als we daar 60 KM max mogen rijden, is het vrachtwagen probleem opgelost.
    Scheelt een heleboel CO2 en luchtvervuiling voor vooral Vinkeveen.

  2. Wij wonen aan de N201. Iedere dag ondervinden wij overlast van deze weg. Wij kunnen niet normaal buiten zitten, altijd maar dat geraas van auto's. Wij kunnen ook niet op n normale manier de 201 oprijden. Auto's rijden veel te hard. Als We de ventweg gebruiken worden we bekeurd voor140 euro. Vrachtverkeer mijden en toegestane snelheid op 60 km. Dat zou echt geweldig zijn. En zeker geen 2x2 baans

  3. Ik vind het hier nogal meevallen. Volgens mij zijn de problemen verderop bij Loenen en Vreeland veel groter.